Kruvaziyer turizminin önemli noktalarından QTerminals Antalya Limanı, 2025 yapımı modern kruvaziyer gemisi olan MV Allura’yı ilk kez misafir etti.
QTerminals Antalya, Lüks Kruvaziyer Gemisi MV Allura’yı ilk kez ağırladı
Kruvaziyer turizminin önemli noktalarından QTerminals Antalya Limanı, 2025 yapımı modern kruvaziyer gemisi olan MV Allura’yı ilk kez misafir etti. Marshall Islands bayraklı ve OceaniaCruisesInc. operatörlüğünde hizmet veren gemi, Rodos Limanı’ndan yola çıkıp QTerminals Antalya Limanı’na demir attı.
Marshall Islands bayraklı,67.901 groston büyüklüğe sahip MV Allura, Rodos Limanı’ndan yola çıkıp 1.176 yolcu ve 784 mürettebat ile Antalya’yı ziyaret eti.Lüks kruvaziyer gemisiyle gelen çoğu ABD, Birleşik Krallık ve Kanada vatandaşlı yolcular, Perge, Aspendos, Termessos, Nekropol, Yukarı Düden Şelalesi ve Kaleiçi’ni ziyaret ederek Antalya’nın tarihi ve doğal mirasıyla buluştular.
Yolcular Antalya’nın doğal güzellikleriyle tanıştılar
Ziyaret kapsamında yolcular Antalya’nın tarihi dokusunu, doğal güzellikleri ve kültürel mirasını yakından tanıma fırsatı buldular. Yolcular Antalya’nın eşsiz atmosferinde unutamayacakları bir gün geçirdikten sonra MV Allura, Antalya’daki programını tamamlayarak akşam saatlerinde Bodrum’a doğru yola çıktı.
QTerminals Antalya, 2025 yılı boyunca devam edecek kruvaziyer seferleri ile hem turizme hem de yerel ekonomiye katkı sağlamayı sürdürüyor.
Uyarı! Bu sitede yer alan tüm içerikler, "5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu" uyarınca tescil ve koruma altındadır. Kısmen dahi olsa; basılı şekilde ya da internet üzerinde, izinsiz çoğaltılıp kopyalanamaz, alıntı yapılıp kullanılamaz. Ancak habere aktif link verilerek kullanılabilir. Aksi taktirde İstanbul Mahkemeleri yetkilidir.