2015 Yılı Twitter’da Orta Ölçekli Firmalara da Yaradı

2015 yılında gerçek hayatta yaşanan neredeyse her olay eş zamanlı olarak Twitter’a yansıdı. Büyük firmaların gündemde önemli bir yer tutan olayları gerçek zamanlı bir şekilde Twitter’da pazarlama kampanyalarına çevirmesi, 2015 yılının reklam ve pazarlamaya yeni bir soluk kazandırmış olduğuna kanıt oldu.

7 Ocak 21:49

Twitter 2015 yılında küçük ve orta ölçekli firmalara da aynı şansı tanıyarak Twitter Ads'i kullanıma sundu. Artık küçük ve orta ölçekli firmalar da 200'den fazla ülkede hedef kitlelerine Twitter Ads ile ulaşabiliyor. Twitter Ads'i nasıl aktif hale getirebileceğinizi bu blog'dan öğrenebilirsiniz.

Küçük ve orta ölçekli firmaların Twitter'da 2015 yılında kazandığı ivmeye örnek olarak birkaç hesap derledik. Alışveriş, tasarım, hediye veya yiyecek segmentlerinde yoğunlaşan bu firmalar hayata alternatif bir soluk için bire bir.

  1. KAFT (@KAFTco): 10.000'den fazla takipçisi olan KAFT, alternatif ve yaratıcı tasarım konusunda tatmin edici seçenekler sunuyor.
  2. Tasarım Mimarı (@TasarimMimari): 200.000'den fazla takipçisiyle Tasarım Mimarı, ev dekorasyonunda geleneksellikten sıkılmış olanlar için hoş alternatif tasarımlar sunuyor.
  3. Dogostore (@dogostore): İzmirli bir firma olan Dogostore, ilginç bir mottoya sahip: “Türkiye'nin en ruh hastası tasarım firması”.
  4. Buldumbuldum.com (@BuldumBuldumCom): Yaratıcı hediye fikirleriyle Buldumbuldum.com siz ve sevdikleriniz için alternatif hediye çözümleri sunuyor.
  5. Tazedirekt (@Tazedirekt): Organik ve farklı besin seçenekleri ile Tazedirekt, tüketiciler arasında gittikçe daha fazla ilgi görüyor. Twitter'da aktif olarak da hedef kitlesine daha hızlı ulaşıyor.

TAV