2023 Müşteri Memnuniyeti Araştırması’nda Divan Pastaneleri 11. kez birincilik elde etti

Bağımsız araştırma şirketi SIA Insight tarafından düzenlenen 2023 Müşteri Memnuniyeti Araştırması’nda Divan Pastaneleri 11. kez birincilik elde etti

20 Kasım 23:32

DİVAN PASTANELERİ YİNE BİRİNCİ

Bağımsız araştırma şirketi SIA Insight tarafından düzenlenen 2023 Müşteri Memnuniyeti Araştırması’nda Divan Pastaneleri 11. kez birincilik elde etti

1956 yılından bu yana nesilden nesile aktardığı ve Türk damak tadıyla harmanladığı ürünleriyle kalite, kusursuz hizmet ve unutulmaz bir lezzet geleneğinin temsilcisiolan Divan Pastaneleri, bağımsız araştırma şirketi SIA Insight tarafından düzenlenen ve 722 bağımsız katılımcının yorumlarıyla sonuçlanan 2023 Müşteri Memnuniyeti Araştırması’nda 11. kez birincilik elde etti. 

Misafirlerine kalite ve lezzet odaklı deneyimler sunan Divan Pastaneleri, Temmuz – Ekim 2023 tarihleri arasında “Pastane” kategorisinde bağımsız katılımcılardan oluşan 722 kişinin beğenisiyle sektör birincisi oldu. 

Divan Pastaneler Direktörü Metin Düzenli, yarım asırdan fazla bir süredir varlığını artan bir başarıyla sürdüren Divan Pastaneleri’ni bir kere daha gururlandıran bu başarıyla ilgili şunları ifade etti: “Markalaşma hikayemiz, kusursuz hizmete olan tutkumuzu ve kaliteye olan bağlılığımızı yansıtırken, bizler anıların, anların ve hayata iz bırakan kutlamaların tanığı olmaya ve gurur veren yolculuğumuza devam ediyoruz. Bu yolculukta bizleri teveccühleri ile onurlandıran misafirlerimize ve onlara daima ayrıcalıklı hizmet ve ürünler sunma azmindeki çalışma arkadaşlarımıza, şeflerimize çok teşekkür ediyoruz.” 

İlk Günkü Heyecan ve Tutkuyla Yarım Asrı Aşan Bir Yolculuk

Divan Pastaneleri’nin öyküsü 1956 yılına uzanıyor. Elmadağ’da bulunan Divan Otel’in pasta, çikolata ve tatlılarını yapmak üzere Huegenin Pastanesi’nden İsviçreli şef Kunderdt’in Türkiye’ye gelerek hazırladığı tatlar o kadar beğeniliyor ki dilden dile dolaşmaya başlıyor. Divan Pastaneleri zincirlerinin temelleri de böylece atılıyor. İlki Elmadağ’da açılan Divan Pastanesi’nin ikinci durağı 1964 yılında Erenköy oluyor. 10 yıl sonra ise Divan Pastanesi Bebek açılıyor. Ardından Moda ve Sütlüce pastaneleri lezzet severlerle buluşuyor. İstanbul dışında ilk pastane ise 1987 yılında Ankara’da hizmet vermeye başlıyor. 

Divan Pastaneleri’nin hikâyesi İstanbul’da başlasa da yıllar içinde sınır tanımayan ama hep “bizden” kalan bir marka olarak devam etti. Lüks çikolata ve butik pastane konseptinin lideri Divan, eşsiz tarifleriyle dünya çapında bir üne kavuşurken, ürünlerinin lezzeti, pastane şeflerinin hüneri ve üretim kalitesiyle kıymetli bir marka olarak kendini içtenlikle kabul ettirdi.

Her biri bir klasik haline gelen lezzetlerden Rokoko, butik pastalar, usta ellerin hazırladığı el yapımı çikolatalar, prenses badem, krep dantel, yaprak nane gibi birçok lezzet ile Divan, bugün de, ilk günkü heyecan ve tutkusunu, mutluluğun olduğu her yere ulaştırmaya devam ediyor.

 

Uyarı! Bu sitede yer alan tüm içerikler, "5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu" uyarınca tescil ve koruma altındadır. Kısmen dahi olsa; basılı şekilde ya da internet üzerinde, izinsiz çoğaltılıp kopyalanamaz, alıntı yapılıp kullanılamaz. Ancak habere aktif link verilerek kullanılabilir. Aksi taktirde İstanbul Mahkemeleri yetkilidir.


TAV