Yaratıcı Etkinlikler Planlama ve Uygulama Derneği (YEPUD) üyeleri, oyuncu ve sunucu Ceyda Düvenci’nin ev sahipliğinde, Taş Kağıt Makas Atölyesi’nde düzenlenen özel bir organizasyonla bir araya geldi.
YEPUD ÜYELERİ CEYDA DÜVENCİ İLE TAŞ KÂĞIT MAKAS ATÖLYESİ’NDE BULUŞTU
Yaratıcı Etkinlikler Planlama ve Uygulama Derneği (YEPUD) üyeleri, oyuncu ve sunucu Ceyda Düvenci’nin ev sahipliğinde, Taş Kağıt Makas Atölyesi’nde düzenlenen özel bir organizasyonla bir araya geldi. “11.00 Kahvesi” konseptiyle gerçekleşen buluşmada, yaratıcı üretim modellerinden sosyal fayda odaklı projelere kadar pek çok konu ele alındı.
Beykoz’da bulunan Taş Kağıt Makas Atölyesi’nde gerçekleşen etkinlik, etkinlik yönetimi ve iletişim sektörünün profesyonellerini bir araya getirdi. Ceyda Düvenci’nin vizyonuyla şekillenen atölyenin ilham verici atmosferinde düzenlenen buluşma, katılımcılara hem samimi bir sohbet ortamı hem de yeni nesil bir üretim modelini yerinde deneyimleme fırsatı sundu.

Sektörel Deneyim ve Yaratıcı Paylaşım
Etkinlik kapsamında Ceyda Düvenci, çocuklarla çalışma pratikleri, sanat ve oyun temelli gelişim modelleri ile yaratıcı projelerin sosyal sorumlulukla nasıl harmanlanabileceği konusundaki deneyimlerini YEPUD üyeleriyle paylaştı. Atölyenin özgün yapısını yakından inceleyen sektör profesyonelleri, deneyim tasarımı ve interaktif iletişim süreçleri üzerine fikir alışverişinde bulundu.
Organizasyonun ardından değerlendirmede bulunan başkan Tülay Akın, bu tür buluşmaların üyeler arası bağı güçlendirmenin yanı sıra sektördeki yaratıcı sınırları genişletmek adına büyük önem taşıdığını vurguladı. Sosyal ve duygusal gelişimi destekleyen Taş Kağıt Makas Atölyesi modelinin, etkinlik profesyonelleri için de farklı bir bakış açısı sunduğunu ifade etti.
Beykoz’da faaliyet gösteren Taş Kağıt Makas Atölyesi; çocuklar ve aileler için sanat, oyun ve deneyim temelli çalışmalar üreten özgün bir merkezdir. Ceyda Düvenci’nin katkılarıyla büyüyen atölye, yaratıcı üretimi sosyal fayda ile buluşturan bir vizyonla hizmet vermektedir.
YEPUD ailesine yeni katılan Taş Kağıt Makas Atölyesi kurucu Ortağı Sayın Ceyda Düvenci ve Sayın Aslı Cüreklibatır’a başkan Tülay Akın tarafından kulüp rozetleri takıldı ve YEPUD tabelası takdim edildi.
Uyarı! Bu sitede yer alan tüm içerikler, "5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu" uyarınca tescil ve koruma altındadır. Kısmen dahi olsa; basılı şekilde ya da internet üzerinde, izinsiz çoğaltılıp kopyalanamaz, alıntı yapılıp kullanılamaz. Ancak habere aktif link verilerek kullanılabilir. Aksi taktirde İstanbul Mahkemeleri yetkilidir.