HİB, Hediye Güral Gür’ü; İTO, Mahir Özbek’i TGA Yönetim Kurulu’na aday gösterdi

İstanbul Ticaret Odası (İTO) Oteller Meslek Komitesi ise Komite Başkanı, TÜROB Üyesi ve Seres Hotel Yönetim Kurulu Başkanı Mahir Özbek’i TGA Yönetim Kurulu üyeliği için aday olarak belirledi.

15 Kasım 11:26

HİB, Hediye Güral Gür’ü; İTO, Mahir Özbek’i TGA Yönetim Kurulu’na aday gösterdi

21 Aralık’taki seçimler kapsamında TGA Yönetim Kurulu’na Marmara Bölgesi’ni temsil etmek üzere; Hizmet İhracatçıları Birliği (HİB) Yönetim Kurulu Üyesi, HİB Konaklama ve Seyahat Hizmetleri Komite Başkanı,TÜROB Başkan Yardımcısı Hediye Güral Gür, Hizmet İhracatçıları Birliği (HİB) tarafından aday gösterildi.İTO Oteller Meslek Komitesi ise Komite Başkanı, TÜROB Üyesi ve Seres Hotel Yönetim Kurulu Başkanı Mahir Özbek’i aday olarak belirledi.

Hizmet İhracatçıları Birliği (HİB), Hediye Güral Gür’ü; İstanbul Ticaret Odası(İTO), Mahir Özbek’i Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı (TGA) Yönetim Kurulu’na aday gösterdi. TGA’nın 21 Aralık 2025 tarihinde yapılacak olan yeni dönem Yönetim Kurulu seçimleri öncesinde Marmara Bölgesi’ni temsil edecek adaylar açıklandı.

Hizmet İhracatçıları Birliği (HİB); HİB Yönetim Kurulu Üyesi, HİB Konaklama ve Seyahat Hizmetleri Komite Başkanı, Türkiye Otelciler Birliği (TÜROB) Başkan Yardımcısı ve NG Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Hediye Güral Gür’ü aday gösterdi.

İstanbul Ticaret Odası (İTO) Oteller Meslek Komitesi ise Komite Başkanı, TÜROB Üyesi ve Seres Hotel Yönetim Kurulu Başkanı Mahir Özbek’i TGA Yönetim Kurulu üyeliği için aday olarak belirledi.

TGA Yönetim Kurulu’nda konaklama sektörü temsilcileri, coğrafi bölgelere göre seçiliyor. Hediye Güral Gür ve Mahir Özbek, 26 Kasım 2025 tarihine kadar adaylık başvuru süreçlerini tamamlayacak.

‘HİB VE İTO’NUN ÖNERİLERİNİ MEMNUNİYETLE KARŞILADIK’

Türkiye Otelciler Birliği (TÜROB) Başkanı Müberra Eresin, konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Bu dönem TÜROB olarak TGA Yönetim Kurulu için doğrudan bir aday göstermeyi planlamamıştık. Ancak Hizmet İhracatçıları Birliği’nden ve İstanbul Ticaret Odası’ndan gelen bu değerli önerileri memnuniyetle karşıladık.Kıymetli TÜROB Başkan Yardımcım Hediye Güral Gür’ün sektördeki bilgi birikimi, deneyimi ve temsil gücüyle TÜROB’da ve HİB’de olduğu gibi, TGA’daki çalışmalardada önemli katkılar sağlayacağına inanıyorum.Turizm camiasında saygınlığı ve İTO Oteller Meslek Komitesi’ndeki etkin rolüyle tanınan Mahir Özbek’in de İstanbul’un konaklama sektörünün sesi olacağına yürekten inanıyorum.

TGA Yönetim Kurulu seçimleri 21 Aralık 2025 Pazar günü gerçekleştirilecek. Seçimlere tüm TÜROB üyelerimizin katılarak oylarını kullanmalarını özellikle rica ediyorum.

TGA, ülkemizin marka değerini yükselten ve turizmde sürdürülebilir büyümenin temelini oluşturan çok önemli bir kurumdur. Aynı zamanda iki dönemdir Danışma Kurulu Üyesi olduğum TGA’ya TÜROB olarak her zaman destek vermeye devam edeceğiz.”

 

Uyarı! Bu sitede yer alan tüm içerikler, "5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu" uyarınca tescil ve koruma altındadır. Kısmen dahi olsa; basılı şekilde ya da internet üzerinde, izinsiz çoğaltılıp kopyalanamaz, alıntı yapılıp kullanılamaz. Ancak habere aktif link verilerek kullanılabilir. Aksi taktirde İstanbul Mahkemeleri yetkilidir.


TAV